Bergeå Kem-Vattentvätt

Bergeå Kem-Vattentvätt

023-262 60... Visa nummer
Samuelsdalsvägen 16
791 61 FALUN

Om oss

Vi är ett fullserviceföretag som tvättar allt: arbetskläder, garderobskläder, mattor, gardiner, täcken, vittvätt m.m. Välkommen!

Bildgalleri

 • Bergeå Kem-Vattentvätt
  Bergeå Kem-Vattentvätt
 • Bergeå Kem-Vattentvätt
  Bergeå Kem-Vattentvätt
 • Bergeå Kem-Vattentvätt
  Bergeå Kem-Vattentvätt
 • Bergeå Kem-Vattentvätt
  Bergeå Kem-Vattentvätt
 • Bergeå Kem-Vattentvätt
  Bergeå Kem-Vattentvätt

Bröllop & balkläder

Hade ni en rolig tillställning igår? Lämna in kläderna till oss så blir det som nya. Har ni fått svåra vinfläckar eller andra fläckar på era fin kläder, var lugn bara. Lämna dem till oss så fixar vi det på nolltid. Tvättvätskan och tvättförstärkaren som används löser smuts och fett på ett skonsamt sätt utan någon större förändring på textilen, vitt skall vara vitt.

Arbetskläder

Ställer ert företag högra krav på ren och fräsch klädsel? Då är vi rätt företag för er. Vi tvättar alla sorters arbetskläder allt i från butik, tandläkare, restauranger och Industritvätt. Vi säkerställer att ni alltid ger ett rent och fräscht intryck hos era kunder.

Mattvätt

Behöver era mattor en uppfräschning? Du som kund kan med förtroende lämna dina mattor till oss på Bergeå med vetskapen om att de kommer att tas om hand om på bästa sätt. Vi tvättar alla slags mattor, från trasmattan till de finaste äkta mattorna, alla lika varsamt och med samma omtanke. Mattorna tvättas med kemtvätt, vattentvätt och plantvätt, efter tvätt synas alla mattor och paketeras.

VILL NI HYRA ENTREMATTOR? KONTAKTA OSS!

Sanering & Skadegods

Vi tillmötesgår stora krav på kunnande hos våra medarbetare då det gäller klassificering, tvätt, och sanering av skadegods. Det som borgar för en bra och trygg restvärdeshantering av skadegods är vårt höga arbetsgivaransvar och vetskapen om att vi sorterar ut godset under eget tak utan mellanhänder.

Vårt miljöarbete

Vi använder oss av moderna kemtvättsmaskiner med ett slutet system och egna reningsverk. All smuts och avfall som kan tänkas bli samlas ihop och skickas till en av myndigheterna godkänd avfallsanläggning, Ragnsells AB i Borlänge, inget går ut i avloppet. Vi slösar heller aldrig på tvättmedel eller vatten och vi använder miljöanpassade kemikalier, märkta ”Bra miljöval”, allt för en minimal påverkan på miljön. Tvättvätskan och tvättförstärkaren som används löser smuts och fett på ett skonsamt sätt utan någon större förändring på textilen, vitt skall vara vitt. Bergeå håller sig alltid uppdaterade inom forskningen av nya tvättvätskor för kemtvätt för att alltid kunna stå i framkant när det gäller nyutvecklingen av nya tvättmetoder.​

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...