BabyBjörn AB

BabyBjörn AB

08-544 968... Visa nummer
Pipers väg 2
170 73 SOLNA

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi är ett familjeföretag som känner ett stort personligt engagemang. Vi ser inte bara till att utveckla säkra produkter, utan vi vill även kunna ge föräldrar bra information. Vår tanke har alltid varit att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer genom att utveckla innovativa produkter för barn upp till tre år.

Bildgalleri

 • BabyBjörn AB
  BabyBjörn AB
 • BabyBjörn AB
  BabyBjörn AB
 • BabyBjörn AB
  BabyBjörn AB
 • BabyBjörn AB
  BabyBjörn AB
 • BabyBjörn AB
  BabyBjörn AB
 • BabyBjörn AB
  BabyBjörn AB
 • BabyBjörn AB
  BabyBjörn AB
 • BabyBjörn AB
  BabyBjörn AB
 • BabyBjörn AB
  BabyBjörn AB
 • BabyBjörn AB
  BabyBjörn AB

Mer om företaget

BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag som grundades 1961 av Björn och Lillemor Jakobson. Idag finns vi i över 50 länder runtom i världen. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och här arbetar 40 personer med bland annat produktutveckling, försäljning och design. Logistik- och kvalitetscentret finns i Lanna, Småland och där arbetar 60 personer. Björn och Lillemor arbetar fortfarande aktivt i familjeföretaget. Björn som styrelseordförande och Lillemor som Creative Director.

Vi som jobbar här har en viktig uppgift: att utveckla bra, funktionella och säkra produkter för de allra minsta. Produkterna ska dessutom kunna följa med barnet i utvecklingen ända upp till 3 års ålder. De flesta av oss som arbetar här har själva barn. Vi drivs av att göra skillnad och underlätta vardagen för småbarnsfamiljer. Därför tittar vi hela tiden på nya lösningar och förbättringar, utifrån vårt unika säkerhets- och kvalitetstänk.

Bättre självförtroende som förälder

En baby som är lugn och nöjd får mamma och pappa att känna sig tryggare och tvärtom. Många nyblivna föräldrar tycker också att deras självförtroende vuxit, tack vare att de burit sina barn i bärsele. De har lärt sig känna igen barnets signaler och svarar på dem innan situationen blir jobbig. En baby som är lugn och nöjd, får mamma och pappa att känna sig tryggare och säkra i sin föräldraroll.

Samarbete med medicinska specialister

För produkter som ska användas av känsliga nyfödda och småbarn (t.ex. våra bärselar) vänder vi oss till medicinska specialister som barnortopeder och neonatalläkare. På så sätt har vi alltid experters godkännande av de olika säkerhetsaspekterna i en produkt. Det kan t.ex. vara att designen är riktig för barnets höfter, att det nyfödda barnet har ett tillräckligt huvudstöd eller att våra användarinstruktioner tolkas som vi tänkt.

Vårt ansvar

När vi gör produkter kommer barnets behov och hälsa alltid i första hand. Det är en självklarhet för oss att vara enormt noga med säkerheten och med vilka material vi väljer. Vi tar även vårt ansvar och skapar produkter som är hållbara och kan användas i flera generationer. Det är vårt sätt att bidra till en minskad miljöpåverkan.

Kvalitet i varje del

För oss betyder kvalitet att syna varje liten detalj. Produkterna ska tåla att användas flitigt av små barn som provar och lär sig nya saker tillsammans med sina föräldrar. Vi förändrar och förbättrar våra produkter tills de uppfyller de allra strängaste kraven. Produkterna testas sedan alltid av oberoende testinstitut för att säkerställa högsta säkerhet och kvalitet.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...