Autodena AB

Autodena AB

073-312 25... Visa nummer
Olofsdalsvägen 15
302 41 HALMSTAD

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi är familjeägt och sedan starten 2010 expanderar vi ständigt. Här kan du serva, laga och få tips och råd gällande din bil. Allt från bromsar och AC-service till avancerad felsökning. En modern bilanläggning med ett servicevänligare sätt att arbeta med bil och dig som kund!

Bildgalleri

 • Autodena AB
  Autodena AB
 • Autodena AB
  Autodena AB
 • Autodena AB
  Autodena AB
 • Autodena AB
  Autodena AB
 • Autodena AB
  Autodena AB
 • Autodena AB
  Autodena AB
 • Autodena AB
  Autodena AB
 • Autodena AB
  Autodena AB
 • Autodena AB
  Autodena AB
 • Autodena AB
  Autodena AB

Verksamheten

Autodena AB är ett snabbt växande företag med 3 anställda, och vi har bred kunskap allt från reservdelar till avancerad felsökning/programmering.

Vi är en auktoriserad AD bilverkstad/ Saab Parts Center - Vi samarbetar med dem flesta reservdelsleverantörer men främst AD Bildelar, vi kan även ha originaldelar om detta önskas.

Behöver du hjälp med bilen? Då får du fingertoppskänsla vid reparation eller service av din bil, samt den rätta känslan av att din bil är väl omhändertagen av proffs. Vi är Bilverkstaden med stort hjärta för ditt enkla bilägande. Både tjänstebilen och privatbilen är välkommen!

Vi servar & reparerar alla bilmärken, oavsett ålder!

Vår bilverkstad är en auktoriserad verkstad och utför alla typer av service och bilreparations arbeten på personbilar och lätta transportbilar (inkl. husbilar), nya som gamla oavsett bilmärke. Vid service och reparationer kontrollerar vi vad tillverkaren rekommenderar för eventuella mil eller tidsanpassade tillägg, vilket innebär att du bibehåller din eventuella fabriksgarantier. Efter anpassad service stämplar vi serviceplanen och skriver in genomförda åtgärder.

Vi servar och reparerar alla typer av fordon under 5 ton, det vill säga allt från Scoter, mopeder till lätta transportbilar och vi har allt som krävs för att göra detta i vissa fall kan vi rekommedera annat.

Vår personal har hög känsla för service och kunskaps nivå är hög genom fortlöpande utbildningar samt bra verktyg att jobba med, på så vis kan vi hålla en hög kvalité och kundservice. Vi är lyhörda för vad ni kan ha för upplevelse hos oss och på så vi också utvecklas med er.

Har du fått besiktningsanmärkningar så löser vi det också, vi kan släcka 2:or som ni fått på bilen efter att den åtgärdats hos oss.

Vi är specialiserade på Saab, Lada, Uaz och har förkärlek för andra europeiska bilmärken.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...