Autocar AB

Autocar AB

Försäljning
08-540 680... Visa nummer
Verkstad
08-540 651... Visa nummer
Rallarvägen 14
184 40 ÅKERSBERGA

Om oss

Autocar grundades redan 1981 och drivs idag av oss; Nicklas och Serdar. Vi har båda goda meriter och erfarenheter av bilbranschen, senast från Svenska bil och Hedin bil. Autocar är en auktoriserad Nissan anläggning och ingår även i verkstadskedjan Autoexperten. För oss är det viktigt att arbeta i ett sammansvetsat team, såväl internt som med samarbetspartners och dig som kund - allt för att ge dig en helhetsupplevelse. Hos oss finns försäljning av helt nya Nissan-bilar men även nyare begagnat av utvalda märken. Vi utför Nissan original-service och reparationer och har dessutom en nybyggd verkstad, speciellt anpassad för transportbilar. Du kan på så sätt ta del av ett fullt utbud av reservdelar, tillbehör och tjänster. Vid service hos oss erbjuder vi lånebil.

Bildgalleri

 • Autocar AB
  Autocar AB
 • Autocar AB
  Autocar AB
 • Autocar AB
  Autocar AB
 • Autocar AB
  Autocar AB
 • Autocar AB
  Autocar AB

Mer om oss

För oss är det viktigt att arbeta i ett sammansvetsat team, såväl internt som med samarbetspartners och dig som kund - allt för att ge dig en helhetsupplevelse. Hos oss finns försäljning av helt nya Nissan-bilar men även nyare begagnat av utvalda märken. Vi utför Nissan original-service och reparationer och har dessutom en nybyggd verkstad, speciellt anpassad för transportbilar. Du kan på så sätt ta del av ett fullt utbud av reservdelar, tillbehör och tjänster. Vid service hos oss erbjuder vi lånebil. Dessutom erbjuds reparationer av de flesta märken och modeller på marknaden.

Privatleasing

Privatleasing är ett tryggt, enkelt och bekymmerslöst bilägande där du får möjligheten att köra en helt ny bil till en fast månadskostnad, i stort sett allt ingår - utan kontantinsats. Du slipper tänka på värdeminskningen och bilens värde den dagen som det är dags att sälja bilen. Klicka här

Begagnade bilar

Klicka här så kan du se vilka begagnade bilar som finns hos oss just nu.

Erbjudanden

Klicka här för att se våra erbjudanden.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...