A.Spolbil AB

A.Spolbil AB

08-99 01 1... Visa nummer
Läggestavägen 43
124 31 BANDHAGEN

Om oss

Är ett företag som är specialiserade inom avloppsrensning & rörinspektion. Spolbil miljöklass Euro 6 som utför högtrycksspolning av stopp i avlopp i Stockholm.

Bildgalleri

 • A.Spolbil AB
  A.Spolbil AB
 • A.Spolbil AB
  A.Spolbil AB
 • A.Spolbil AB
  A.Spolbil AB
 • A.Spolbil AB
  A.Spolbil AB
 • A.Spolbil AB
  A.Spolbil AB

Stopp i avlopp

Avloppsrensning utförs av spolbilar med högtrycksspolning. Högtrycksspolning används för att spola bort stopp i avloppet som orsakat avloppsstopp eller andra problem med avloppet.

"Spolbil är den enda effektiva metoden som finns inom avloppsrensning ex som stopp i avloppet"

Från spolbilens högtryckspump trycks spolvattnet genom slangen till andra änden där man har ett munstycke monterat längst fram som kallas dysa.

Vattnet trycks sedan ut genom små riktade hål i dysan som gör att slangen driver sig själv inåt av trycket och samtidigt spolar rent i avloppsröret.

I alla köksavlopp samlas det med tiden fettavlagringar från disk & mat och behöver högtrycksspolas rent med hetvatten för ett bra resultat.

Rörinspektion

Rörinspektion med en kamera är enda sättet att ta reda på varför man exempel får upprepade stopp i avloppet och andra problem med avloppet.

Allt annat är bara gissningar med en rörinspektion så ser du orsaken till varför du fått upprepade stopp i avloppet

Det är lätt att glömma bort avlopp som ingjutna i golv & väggar samt i mark "Så länge avloppet fungerar så tänker man inte på det"

Rörinspektion med kamera är även ett utmärkt sätt för att kontrollera hur konditionen ser ut på sitt befintliga avlopp före en renovering.

Vi använder färgkamera utrustad med ett huvud med gyrolins. Gyrolinsen gör att botten är alltid visas rättvänd på skärmen.

Rörinspektionen spelas samtidigt in på våran portabla hårddisk utrustad med tangentbord så att man kan skriva fel eller brister med text i rörinspektionen.

Rörinspektionen överförs direkt till din dator eller bifogas till din e-post. Rörinspektions filerna spelar du sedan upp i din dators mediaspelare.

Rotavdrag

För privatpersoner som äger sin bostad använd rotavdraget & spara pengar. Förebygg kostsamma vattenskador innan dom uppstår & orsakar olägenheter. Vi sköter hanteringen av rotavdraget med skatteverket utan extra kostnad.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...