AnswerOnline

AnswerOnline

020-99 22 ... Visa nummer
Fiskaregatan 46
392 31 KALMAR

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Sedan 1994 levererar vi professionella och personliga tjänster. Svarstjänst -Växeltjänst - Kundtjänst - Tidsbokning.

Bildgalleri

  • AnswerOnline
    AnswerOnline

Om AnswerOnline

Redan 1994 startade vi verksamheten med dåvarande företagsnamn Online Telefonpassning och var då först i Sverige med datatelefoni. Faktum är att vi skrev en liten bit svensk telehistoria. Därifrån har vi jobbat vidare för att hela tiden öka vårt utbud av Callcenter tjänster och förbättra kundservicen. Idag heter vi AnswerOnline och erbjuder vi allt ifrån enkla svarstjänster till avancerade växellösningar och större kundtjänstuppdrag.

Med hjälp av en säker och avancerad teknisk plattform har vi haft möjlighet att växa och utvecklas i takt med våra kunders behov. Helt anpassat för att kunna erbjuda en suverän service till våra kunder.

Vi har kunder i de flesta branscher och av olika storlek spridda över hela Sverige med en koncentration till Stockholm, Göteborg och Malmö.

AnswerOnline Sverige AB har högsta kreditvärdighet och tilldelats AAA.

Detta företag är ett av de 16 379 företag, av Sveriges totalt 285 144 aktiebolag, som tilldelats trippel-A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem.Vi är medlemmar i Almega samt avtal med Unionen för vår personal

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...