AF-Borgen AB

AF-Borgen AB

Om oss

En plats med speciell atmosfär som sätter guldkant och förgyller din tillställning. AF-borgen i hjärtat av Lund, är helt unikt med salar och rum lämpliga för allt ifrån 2 till 750 personer. Vi skräddarsyr våra lokaler efter dina behov. Se vår hemsida för mer information.
/
/

Bildgalleri

 • AF-Borgen AB
  AF-Borgen AB
 • AF-Borgen AB
  AF-Borgen AB
 • AF-Borgen AB
  AF-Borgen AB
 • AF-Borgen AB
  AF-Borgen AB
 • AF-Borgen AB
  AF-Borgen AB
 • AF-Borgen AB
  AF-Borgen AB

Salar för alla tillfällen

AF-borgen rymmer ett flertal salar med varierande storlek och användningsområde. Här finns plats för de flesta typer av arrangemang. Planerar du konferens eller kongress? Då kan du även titta på lokalerna på Lunds universitet som du kan boka genom oss. Vi hjälper dig gärna sy ihop ett paket för en helhetsupplevelse runt Universitetsplatsen!

Våra lokaler utrustas efter dina behov

Alla lokaler har uppkoppling mot internet, och vi servar gärna med modern teknik för ljud, ljus, presentationer mm. Diskutera gärna detta med oss i samband med bokning.

Exempel på tillgänglig teknik är: Projektor för powerpoint m.m., talanläggning, Musikanläggning inkl. mixerbord, ljus för disco etc.

Restaurangen

AF Borgen rymmer sedan tio år tillbaka välrenommerade Tegnérs Matsalar som ser till att husets alla gäster serveras utsökt förplägnad. Tegnérs har lång erfarenhet av catering till både stora och små evenemang. Menyn är bred och kan anpassas efter behov. Förmiddagsfika, lunch eller galamiddag? Spannet är brett och begränsas bara av kundens önskemål.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...