Adra Software

Adra Software

076-896 90... Visa nummer
Arenavägen 61
121 77 JOHANNESHOV

Om oss

Adra utvecklar och marknadsför molnbaserade lösningar för en smartare finansiell avstämningsprocess. Programvaran är specifikt anpassad till att hjälpa redovisnings- och ekonomipersonal att arbeta smartare och snabbare, och med bättre kontroll och tillförlitlighet.

Bildgalleri

  • Adra Software
    Adra Software
  • Adra Software
    Adra Software
  • Adra Software
    Adra Software

Lösningar

Vill du också automatisera dina affärsprocesser? Då är du inte ensam. Det är nämligen en av de absolut starkaste globala trenderna just nu. Tack vare automatiserade processer kan du låta din personal fokusera på avancerade arbetsuppgifter och låta teknologi ta hand om repetitiva processer. På så sätt kan hela avdelningen arbeta effektivare och spara tid och kostnader. Hur kan vi hjälpa dig?

Teknik och knowhow från Adra

Adra har över 25 års erfarenhet av att leverera programvara för automatisering av månadsavstämningar och är marknadsledande i branschen med 3 000 kunder. Lösningarna effektiviserar och standardiserar ekonomiavdelningarnas arbete och ger en kontinuerlig översikt över företagets avstämningsprocess.

Tjänster

En stor del av Adras verksamhet går ut på att skapa struktur i de arbetsprocesser som omger avstämningsarbetet. Med hjälp av tekniken kan du nämligen hitta mer effektiva och säkra sätt att arbeta och får på köpet optimal nytta av Adras produkter.

Utbildning

För att du som kund ska få bra nytta av Adras program är det viktigt att du känner till hur du ska använda programmet och vilka funktioner det har. Det betyder mycket att implementeringsprocessen är effektiv och smidig. För att du ska lyckas erbjuder Adra en rad olika utbildningsalternativ.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...