Ölands Gymnasium

Ölands Gymnasium

Rektor
0485-884 3... Visa nummer
Expedition
0485-884 2... Visa nummer
Åkerhagsvägen 6
387 33 BORGHOLM

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Hos oss får du en utbildning i verkligheten genom vårt unika samarbete med framgångsrika krogar på Öland. Här finns även Komvux.

Bildgalleri

 • Ölands Gymnasium
  Ölands Gymnasium
 • Ölands Gymnasium
  Ölands Gymnasium
 • Ölands Gymnasium
  Ölands Gymnasium
 • Ölands Gymnasium
  Ölands Gymnasium

Våra olika program

Språkintroduktionsprogrammet – en utbildning med fokus på svenska språket för ungdomar som nyss har anlänt till Sverige.

Vård- och omsorgsutbildning – en yrkesutbildning för vuxna där du efter genomförd utbildning har undersköterskekompetens.

Köks- och restaurangutbildning – en yrkesutbildning för vuxna där du utbildar dig till kock.

Gymnasial vuxenutbildning – en utbildning för dig som vill utöka din kompetens, få grundläggande behörighet eller särskild till högskola eller universitet.

Grundläggande vuxenutbildning – en utbildning som syftar till att ge kunskaper som vuxna behöver för att delta i samhälls- och arbetslivet samt möjliggör fortsatta studier på gymnasial nivå.

SFI (svenska för invandrare) – en kvalificerad språkutbildning som syftar till att ge vuxna personer med annat modersmål än svenska grundläggande kunskaper i svenska språket.

LärVux – en utbildning där målet är att vuxna med utvecklingsstörning eller förvärvad hjärnskada ska stödjas och stimuleras i sitt lärande, med utgångspunkt i den enskildes behov och förutsättningar.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...