Öhman

Öhman

08-407 58 ... Visa nummer
Mäster samuelsgatan 6
111 44 STOCKHOLM

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Låt oss hjälpa dig med det som är helt avgörande för att få en god avkastning, nämligen valet av rätt tillgångar vid rätt tillfälle.

Bildgalleri

  • Öhman
    Öhman
  • Öhman
    Öhman

Verksamheten

Hur bygger man ett företag som förblir stabilt? Man börjar med att lägga en ordentlig grund; en värdegrund. Öhman är ett familjeägt företag som har funnits i drygt 100 år. Ett företag som bygger verksamheten på långsiktiga relationer. Familjetraditionerna lever vidare och idag är tredje generationen Dinkelspiel verksam inom koncernen.

Kapitalförvaltning

Låt oss hjälpa dig med det som är helt avgörande för att få en god avkastning, nämligen valet av rätt tillgångar vid rätt tillfälle. Studier visar att denna fördelning är avgörande för kapitalets framtida avkastning.

Private Banking

Vi förstår att dina finansiella behov och din juridiska situation förändras under livets gång. Därför är vi måna om att erbjuda lösningar som över tiden är bra för dig. För oss är det självklart att rekommendera det som alltid är bäst för dig och din förmögenhet.

Fonder

Vi erbjuder två typer av fonder, dels kostnadseffektiva indexfonder och dels aktiva fonder med hög grad av specialisering med inriktning på aktier, räntor och företagsobligationer.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...