Ädelsmedjan

Ädelsmedjan

070-960 00... Visa nummer
Slottsbacken 8
111 30 STOCKHOLM

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Ädelsmedjan, med butik, atelje och guldsmedsverkstad, ligger vid genomfartsleden på foten av Borgarberget mitt i lilla vackra Kisa, i de östgötska gränstrakterna mot småländska höglandet.

Bildgalleri

 • Ädelsmedjan
  Ädelsmedjan
 • Ädelsmedjan
  Ädelsmedjan
 • Ädelsmedjan
  Ädelsmedjan
 • Ädelsmedjan
  Ädelsmedjan
 • Ädelsmedjan
  Ädelsmedjan

Vi tillverkar våra smycken i små serier, där utvecklingen av hantverket hela tiden står i centrum. Vi har gått med i Guldsmedsmästarnas Riksförbund och arbetar där för att underlätta och inspirera andra guldsmeder i världen att kombinera sin egen kreativa linje med sitt hantverkskunnande, samt i det ständiga utvecklandet för att hålla guldsmedsutbildningen på topp i sverige.

Vi strävar efter att kärleksfullt handsmida unika smycken som får ta den tid de behöver för att kunna hålla hundra gånger längre än ett vanligt smycke. Gjord för att bära historien om bäraren vidare, kunna gå i arv, modifieras och repareras då det behövs. För att gå kundens skäl för att köpa ett exklusivt smycke istället för trettio andra smycken.

100% av alla ädla metaller vi använder i Ädelsmedjan är en del av ett slutet kretslopp tillsammans med vår leverantör NSG AB, eller omsmält direkt i vår verkstad. Utan farliga tillsatser.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...