Åtvidabergs Sparbank

Åtvidabergs Sparbank

Kundtjänst
0120-840 0... Visa nummer
Torggatan 1
597 30 ÅTVIDABERG

Om oss

Välkommen till Åtvidabergs Sparbank. Vi tror att bankverksamhet ska bedrivas nära kunderna och erbjuda dig personliga råd och service. Vi finns för dig, gammal som ung, privatperson eller företag. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida.

Bildgalleri

 • Åtvidabergs Sparbank
  Åtvidabergs Sparbank
 • Åtvidabergs Sparbank
  Åtvidabergs Sparbank
 • Åtvidabergs Sparbank
  Åtvidabergs Sparbank
 • Åtvidabergs Sparbank
  Åtvidabergs Sparbank

Privatkund

Goda råd behöver inte vara dyra...

Vi på Åtvidabergs Sparbank hjälper dig med sparande, lån, placeringar och försäkringar. Och med allt annat som kan dyka upp inom privatekonomi. Digitala tjänster är något vi gillar och ofta använder oss av - men vi träffas också gärna personligen. Kom gärna in på kontoret så berättar vi mer.

Ung & Student

För dig som är upp till 18 år erbjuder Åtvidabergs Sparbank ett paket med bra banktjänster - ungdomspaketet. Skönt att slippa tjata på föräldrarna eller någon annan gällande pengar? Vi vet att du som är ung gärna tar ansvar för din ekonomi och har koll på dina pengar själv.

Företag

Åtvidabergs Sparbank månar verkligen om bygdens företag. Vi hjälper till med finansiering, placering och effektiva betalningar och är en stabil samarbetspartner, både i med- och i motgång. Som fristående sparbank har vi stor handlingsfrihet och kan agera efter vad som är bäst just för ert företag, såväl på lång sikt som vid snabba ekonomiska beslut.

Med drygt 700 företagskunder är vi den största företagsbanken i Åtvidaberg. Och troligtvis den stoltaste.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...