Om Anouk! - Psykoterapeut Stockholm

Anouk! din psykoterapeut i Stockholm. Anouk! erbjuder professionellt stöd oavsett om det rör ditt arbetslivet eller livet i stort. Jag erbjuder psykoterapi, arbetslivsinriktad rehabilitering och karriärcoachning för privatpersoner. Jag tar även konsultuppdrag inom Diversity management, affärsutveckling inom social välfärd samt uppdrag inom ledarskapcoachning och grupputveckling.

Anouk

Jag heter Anna Anouk af Ugglas. Dom senaste 13 åren har jag arbetat med människor och organisationer i förändring inom fältet social välfärd och arbetsmarknad. Under våren 2023 startade jag Anouk!

Psykoterapi Stockholm

För att hantera livet, känslor och sina egna behov på ett sunt sätt kan man ibland behöva ta hjälp. Det kan också vara en kris som tillfälligt påverkar dig och du känner ett behov av någon utomstående att prata med, om det som sker och om det som känns tungt. Ibland är det mer en känsla av att det är något som inte känns bra och skaver. Genom psykoterapi kan vi reda ut och sätta ord på det som är svårt och tillsammans hitta sätt att komma vidare, acceptera eller förstå orsakerna bakom. Symtom kan vara diffusa men vanliga orsaker till att söka psykoterapi är att det egna måendet inte är så som man önskar, man kan ha nära till ångest, energilöshet som varat under en tid, svåra att leva med sina känslor eller att må bra i relationer. Psykoterapi kan också vara ett sätt att behandla mer specifika problem som depression, utmattning, fobier eller sömnproblem. Ibland kan man också välja att gå i psykoterapi för att förstå sig själv bättre, lika väl som att man tar hand om kroppen med träning kan man med psykoterapi öka sin mentala motståndskraft. Jag arbetar integrativt vilket innebär att vi individanpassar terapin utifrån dina behov men i grunden utgår jag från terapeutiska metoder såsom kbt och affektfokuserad psykodynamisk terapi.

Jag arbetar under tystnadsplikt, för sekretesskyddad journal och deltar regelbundet i handledning.

Boka tid?

Vill du boka en tid? Gör en bokningsförfrågan eller använd kontaktformuläret på hemsidan om du inte hittar en tid som passar. Jag har mottagning i Gamla stan för psykoterapi och rehabiliteringssamtal, vill du boka karriärcoachning kan vi även ses på stan så bjuder jag gärna på en fika på ett trevlig café. Det finns även möjlighet till onlinemöte.

Anouk! - Psykoterapeut Stockholms utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Anouk! - Psykoterapeut Stockholm Psykoterapeut, Stockholm - 1
  • Anouk! - Psykoterapeut Stockholm Psykoterapeut, Stockholm - 2
  • Anouk! - Psykoterapeut Stockholm Psykoterapeut, Stockholm - 3
  • Anouk! - Psykoterapeut Stockholm Psykoterapeut, Stockholm - 4
  • Anouk! - Psykoterapeut Stockholm Psykoterapeut, Stockholm - 5
  • Anouk! - Psykoterapeut Stockholm Psykoterapeut, Stockholm - 6
  • Anouk! - Psykoterapeut Stockholm Psykoterapeut, Stockholm - 7

Anouk! - Psykoterapeut Stockholm, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-