Om Yogazon

Jag heter Tomas Olsson och är Zonterapeut och Yogalärare. Jag har gått en omfattande ettårig utbildning hos Team Hellberg och använder mig i praktiken av många tekniker: 3D Zonterapi, Ortobionomi, Strykningsterapi, HLT, Öronakupressur/akupunktur. Jag utbildade mig i Stockholm på Kundaliniyoga Institutet under två år till Yoga- och meditationslärare i Kundaliniyoga.

Kursstart Kundaliniyoga!

Nybörjarkurs tisdagar med start den 21/9 kl 1800-1930.

8 gånger 980 kr

Fortsättningskurs med fokus på att stärka immunförsvaret och andning med start den 23/9 kl 1800-1930

8 gånger 980kr

Bägge kurser hålls i IOGT-NTOs källarlokal ingång innergård. (Östra kyrkogatan 5 Borgholm)

Drop in i mån av plats. Medtag yogamatta ,tunn filt och en kudde att sitta på

Anmälan [email protected] eller 0708986494

Behandlingar!

Jag använder mig först och främst av Zonterapi och Ortobionomi för att hjälpa dig. Förstärker med Öronakupressur eller lär ut en yogaövning eller någon annan slags övning som jag tror kan vara behjälplig i ditt läkande. Jag hjälper dig både mentalt och fysiskt. Långvariga fysiska problem påverkar oss mentalt och kan leda till psykisk ohälsa och vise versa . Är man stressad så spänner kroppen upp sig eller hållningen försämras när man är deprimerad vilket bidrar till att fysiken stagnerar.

Zonterapi 3D eller reflexologi där manipulerar man med olika tekniker zoner på fötterna som är kopplade till meridiansystemet (energisystem) och nervsystemet som leder till kroppens alla olika komponenter (organ, muskler, leder osv.) Detta höjer självläkningen i det området med feber och inflammation som är kroppens egna sätt att läka. Ortobionomi eller läran om den rätta rörelsen har samma effekt som kiropraktik men den är smärtfri. Med olika positioner och vridningar håller man muskeln i ett avslappnat ytterläge i en viss tid för att hjärnan skall registrera att det inte längre finns någon skada i det området som den har bestämt sig för att skydda genom att spänna upp musklerna runt omkring. I och med att musklerna slappnar av så kan leder och kotor också återgå till sina rätta lägen. Är även bra mot krampande muskler, frozen shoulder, mus arm, tennis armbåge, hållningsproblem, gamnacke mm.

Har själv levt med värk i över 20 år och provat det mesta i mina försök till att må bra men det är först när jag träffade på Yogan, Zonterapin och Ortobionomin som det vände för mig och jag har mindre och mindre värk och min rörlighet blir bara större och större. Har kommit fram till att det räcker inte att gå på behandlingar utan man måste ändra på sitt egna destruktiva beteende med fellyft, stressande, inte tillräcklig vila, sömnbrist osv. Man måste även träna, stretcha på något sätt som passar en själv.

Yogazons utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

  • Yogazon Fotvård, Borgholm - 1
  • Yogazon Fotvård, Borgholm - 2
  • Yogazon Fotvård, Borgholm - 3
  • Yogazon Fotvård, Borgholm - 4

Yogazon, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070898649407-089 864 94070-898 64 940708-98 64 94070-8986494