Om Noème AB

Vi hjälper bostadsutvecklare och privatpersoner att skapa hållbara, tidlösa bostäder som berör våra sinnen. Noème är en visionär studio inom bostadsarkitektur, stadsutveckling och inredning. Vi utgår från ett holistiskt förhållningssätt och arbetar utifrån cirkulära och salutogena designprinciper för att skapa hem för hälsa och välbefinnande.

Bostäder Nyproduktion

Vi hjälper bostadsutvecklare och privatpersoner att skapa hållbara, lönsamma bostäder med arkitektur som berör inom områden bostadsarkitektur, stadsutveckling och inredning. Vi arbetar med nyproduktion av bostäder i alla skalor, med fokus på småhusområden, flerbostadshus och stadsplanering. Vi har en särskild kärlek till att bygga tätt och lågt med trädgårdsstäder för att skapa miljöer för välmående. Vi följer projekten från skiss till bygghandling för att säkerställa kvalité och nå era mål.

​Vi hjälper er att skapa klimateffektiva lösningar med expertkomptens inom cirkulär ekonomi, träbyggnation, klimateffektiva byggnader och bostäder för hälsa och välbefinnande.

Bostäder Ombyggnad

Vill du skapa en inbjudande atmosfär och öka värdet på din fastighet eller bostad genom ombyggnad? Oavsett om du behöver en ny planlösning, vill skapa en unik känsla i ditt hem eller helt enkelt är osäker på hur du ska börja, så finns vi här för att hjälpa dig. Våra ombyggnadsprojekt syftar alltid till att maximera bostadsytan och skapa en bättre funktionalitet samtidigt som vi bevarar fastighetens karaktär. Vi analyserar dina behov och designar sedan ett boende som inte bara är funktionellt utan också berör dina sinnen. Genom tydliga inredningskoncept och naturliga material ökar vi värdet på din fastighet.

PROPERTY BRANDING

Vill du öka värdet på ditt bostadsprojekt och sticka ut på en konkurrensutsatt marknad? Vi skapar designkoncept som kombinerar design och arkitektur med strategiskt varumärke som ger din fastighet en tydlig identitet. Vi analyserar marknadens behov, definierar målgruppen och utvecklar konceptuella bostäder med arkitektoniskt värde och relevans för att möta dina kunders förväntningar. Vi hjälper dig att designa en premiumprodukt på kort tid, genom arkitektur, varumärke och förpackning.

KONSULTTJÄNSTER

Vi förstår att du som bostadsutvecklare står inför stora utmaningar för att bli mer klimateffektiv och cirkulär. Funderar ni på att ta steget till att använda industriellt träbyggande för att minska er klimatbelastning? Vi erbjuder expertkompetens inom klimatneutralt byggande, cirkulära affärsmodeller, effektiv projektutveckling och industriellt träbyggande. Vi hjälper dig att öka lönsamheten för ditt projekt samtidigt som du minimerar dess miljöpåverkan.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

  • Noème AB Byggföretag, Göteborg - 1
  • Noème AB Byggföretag, Göteborg - 2
  • Noème AB Byggföretag, Göteborg - 3
  • Noème AB Byggföretag, Göteborg - 4
  • Noème AB Byggföretag, Göteborg - 5
  • Noème AB Byggföretag, Göteborg - 6
  • Noème AB Byggföretag, Göteborg - 7

Noème AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Noème AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

07.07.2022

Org.nr:

5593885956

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

25000

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

71110 Arkitektverksamhet, 41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader, 41100 Utformning av byggprojekt, 74103 Inredningsarkitektverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Emelie Linnéa Silverterna

Ledamot

Emelie Linnéa Silverterna

Suppleant

Annette Kerstin Hjertberg

Suppleant

Björn Knut Jan Andersson

Finansiell information

Omsättning

25 tkr

Vinstmarginal

−340 %

Anställda

1

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

073150555107-315 055 51073-150 55 510731-50 55 51073-1505551