gav 40 företag inom detta område
(4)
Det efterhängsna namnet Bullen kom till under de glada dagarna när Restaurang Två Krögare kallades The Bull´s Eye Bullen - Mötesplats Nr 1 för Mat, Öl, Musik och Dartälskare.
Vi har ett gediget möteskunnande och lång erfarenhet av att organisera möten och event i anrik miljö. Som mötesarrangör hjälper vi er med ett personligt och trevligt bemötande, tekniken och servicen för att mötet ska bli både lyckat samt en upplevelse att minnas.Folk Mat & Möten har som målsättning att föra dig närmare dina kollegor, kunder och samarbetspartners i en kreativ inspirerande miljö. Här är det personligheten och kvalité som ligger i fokus och det präglar hela vår verksamhet.
Kniv och Gaffels tradition går 20 år tillbaka i tiden då vi serverade vår klassiska danska fläskstek. Sedan dess har det serverats åtskilliga luncher till hungriga Malmöiter och till Malmös besökare. Matupplevelsen speglas till stor del av svensk husmanskost med influenser från världens hörn. Ibland lite kryddigt mexikanskt, ibland italienskt men ofta är recepten hämtade från vår nordiska matkultur. Kvalitén vill vi ska göra dig som vår gäst nöjd med smak, bemötande och upplevelse. Som gäst hos oss kan du alltid känna dig helt trygg med vad du äter. Vi är mycket noga med våra råvaror, både vad det gäller tillredning och leverantörer, Chef culinar, Alfred Johanssons kött och fdc är några av våra leverantörer som vi ställer höga krav på, och som vi vet ställer höga krav på sig själva. Både vad det gäller råvaror och arbetet för miljön. Vi jobbar hårt för att våran lunch och catering är smakfulla för våra alla våra gäster.
(1)
Hantverksbröd & äkta bakverksglädje. Hos oss är allting nybakat och vi tillverkar allting själva.
(3.74)
Vi är en italiensk restaurang i Malmö. Den enda restaurangen i Malmö som bakar äkta napolitansk pizza i vedugn. Välkommen!
(3.2)
Inspirerad av taqueriorna i det mexikanska kvarteret Mission District i San Francisco, ett område där det traditionella mexikanska köket möter den fräscha kaliforniska matkulturen.
För den som ägnar sig åt god mat på heltid finns inga färdiga recept. I stället handlar det om rätt inställning, om passion och hängivenhet. Det handlar om fingertoppskänsla. Om fantasi och variation i högre grad än rutin. Om både tradition och nytänkande. Om husmanskost och om rätter födda någonstans i fjärran. Om kunskap och modet att göra avsteg från den.
(4.05)
(4.29)
(1)
(4.33)
(4.75)
(1)
(1.25)