Om Fröken Knopp

Fröken Knopp är en förstklassisk blomsterbutik kryddad med blommiga inredningsdetaljer för hemmet. Vi designar alla buketter och arrangemang själva. Våra skickliga florister har många års erfarenhet och lång utbildning bakom sig. Vi stoltserar med Gesäll- och Mästarbrev. Vår design ligger alltid i trendernas framkant och vi samarbetar med trendmagasin och inredningsarkitekter.

Marianne Walldén

Som formgivare, blomsterkonstnär och florist med gesäll-och mästarbrev har jag i över 20 år skapat blomstrande miljöer för hem, familjehögtider och företag. Min stora passion är att förverkliga kundens önskemål och visioner. Det är blommor som är mina penslar och min paletts färgklickar. Inget uppdrag är för litet eller för stort för mig.

Jag har under flera år tävlat framgångsrikt inom blomsterbinderi. Nu är jag inte bara en inspiratör för våra kunder, utan också för mina kollegor i landet, då jag börjar jobba som inspiratör på Interflora.

Design och mode handlar inte bara om nutida intuition, utan minst lika mycket om att kunna sin historia, som att ha känsla för traditioner och vår kultur. Blommorna ska vara rätt i tiden, kännas moderna och förmedla en känsla. Jag har alltid mottagaren i tanke när jag skapar.

Therése Scott

Närheten till djur och natur är en stor del av mitt liv och blommorna ger mig en chans att uttrycka mitt konstintresse på ett naturligt sätt. Efter att ha jobbat 6 år i branschen kände jag att det var dags att ta mitt gesällbrev. Med bästa resultat i gruppen, är jag nu stolt florist med gesällbrev!

Hantverket är viktigt för mig, men också kunden som står med en önskan framför mig. Att få tolka en känsla, ett budskap och just den önskan och sedan omsätta det i blomsterarrangemang är en daglig utmaning som jag tar mig an med glädje.

Efter att ha tävlat framgångsrikt i Västerås hattparad 2014 och 2015 då jag placerade mig på brons respektive silverplatsen tog jag steget och utmanade mig själv och anmälde mig till uttagningen till Sverigemästerskapen i bomsterbinderi. Det gick riktig bra och jag kvalificerade mig till en plats i SM. Så i april 2016 tog jag hem silverplatsen i debutantklassen i Sverigemästerskapen i blomsterbinderi. En titel jag är mycket stolt över!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Fröken Knopp Blommor, Norrtälje - 1
  • Fröken Knopp Blommor, Norrtälje - 2
  • Fröken Knopp Blommor, Norrtälje - 3
  • Fröken Knopp Blommor, Norrtälje - 4
  • Fröken Knopp Blommor, Norrtälje - 5
  • Fröken Knopp Blommor, Norrtälje - 6
  • Fröken Knopp Blommor, Norrtälje - 7
  • Fröken Knopp Blommor, Norrtälje - 8
  • Fröken Knopp Blommor, Norrtälje - 9
  • Fröken Knopp Blommor, Norrtälje - 10

Fröken Knopp, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Fröken Knopp i Norrtälje Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

11.06.2002

Org.nr:

5566284864

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47761 Specialiserad butikshandel med blommor och andra växter, frön och gödselmedel

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Marianne Björnsdotter Walldén

Ledamot

Marianne Björnsdotter Walldén

Suppleant

Bengt Thomas Walldén

Finansiell information

Omsättning

5 109 tkr

Vinstmarginal

0,3 %

Anställda

3

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

01761015901-761 01 59017-61 01 590176-101 59