Om Falu Rörtjänst AB

Falu Rörtjänst AB är ett företag som välkomnar kunder från hela Dalarna. Vi är specialiserade på att erbjuda service inom VVS, badrumsrenoveringar samt stora och små entreprenadjobb. Vårt erfarna team med rörmokare & VVS-experter kan hjälpa er med olika VVS-tjänster, inklusive konverteringar från elradiatorer till vattenburna värmesystem och installationer, samt service och underhåll av värmepumpar och vattenreningsanläggningar.

Vi är dedikerade till att ge våra kunder högkvalitativ service och arbetar för att uppfylla deras behov på bästa möjliga sätt. Kontakta våra professionella rörmokare eller VVS-experter idag för att boka en tid eller få mer information om våra tjänster.

Vi utmärker oss genom att erbjuda en omfattande och professionell service inom VVS och renoveringar. Vårt företag är känt för att leverera högkvalitativa resultat och tillfredsställa våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Vi har ett erfaret och kunnigt team som har expertis inom olika områden inom VVS och entreprenadjobb. Vi är stolta över att kunna erbjuda specialiserade tjänster såsom konverteringar från elradiatorer till vattenburna värmesystem och installationer, samt service och underhåll av värmepumpar och vattenreningsanläggningar. Vårt fokus ligger på att erbjuda pålitlig och effektiv service till kunder från hela Dalarna. Vi arbetar med noggrannhet och precision för att säkerställa att varje jobb utförs till högsta standard. Med Falu Rörtjänst AB kan du vara trygg i att din VVS-service och renoveringar hanteras av professionella experter.

Falu Rörtjänst ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Falu Rörtjänst AB VVS, Falun - 1

Falu Rörtjänst AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Falu Rörtjänst AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

01.07.2022

Org.nr:

5593873804

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Christer Jonas Hagström

Suppleant

Conny Anders Hagström

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0