Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Patent- och registreringsverket

Patent- och registreringsverket

Valhallav. 136, 114 41 STOCKHOLM 08-782 25 00
Kundtjänst 08-782 28 00
PRV Interpat 08-782 28 85
Bibliotek 08-782 26 00

Öppettider

Mån-Fre
08:00-16:00

På sociala nätverk

Om oss

Vi hjälper dig att skydda dina idéer.Patent är en ensamrätt att utnyttja en uppfinning. Det innebär att ingen annan får använda uppfinningen genom att tillverka, sälja eller importera uppfinningen utan patenthavarens tillstånd. Ett patent kan ge en bättre marknadsposition.

Bildgalleri

Om PRV

PRV ger skydd och ensamrätt till tekniska idéer, varumärken och design. Vi ger dig möjlighet att byta ditt personnamn och skaffa utgivningsbevis för tidskrifter, s.k. periodiska skrifter. Vi erbjuder uppdragstjänster och kurser inom alla våra områden.
PRV har som vision att vara det självklara centret i Sverige för immaterialrätt och en internationellt respekterad och livskraftig kundorienterad myndighet. Vi har en vision om att alla ska få möjlighet att skydda sina idéer. På så sätt kan samhällets utveckling och välstånd drivas framåt och de som står bakom en bra idé får möjlighet att tjäna pengar på den.

Pressmeddelanden från Patent- och registreringsverket

Innehållet i denna ram är skapat av användare

Omdömen

Hämtar...