Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Itaab Trading AB

019 - 22 51 90
Droskv. 23 Mosås 702 33 ÖREBRO

Öppettider

Mån-Fre
08:00-16:30

Om oss

Itaab gör snygga och praktiska innertak av metall med tillhörande belysning. Vi har brett standardsortiment med snabba leveranstider men är också duktiga på speciallösningar. Fördelar med metalltak - hållbarhet, fräschör, design, transparens, ekonomi.

Undertak med belysning

Itaab har utvecklat ett antal belysningsarmaturer som enkelt integreras i våra undertak. T ex så har vår säkerhetsarmatur Safe installerats i vårt säkerhetstak på fängelser och häkten runt om i Sverige. Läs mer på vår hemsida.

Störs du av kollegors prat?

Itaab erbjuder ett effektivt sätt att maskera bort tal och andra störande ljud i öppna kontorsmiljöer. Systemet, Oasis Qt, är också bra i miljöer där man vill hålla en hög sekretessnivå, t ex bank, sjukvård, apotek mm.

Läs mer om ljudmaskering .

Transparenta tak

Intresset för transparenta tak har aldrig varit så stort som nu. Läs mer om vilka möjligheter du har med Itaabs tak att skapa häftiga inomhusmiljöer .

Luxalon

Luxalon® är ett välkänt varumärke inom metallundertak i världen. I Sverige representeras de av Itaab som licenstillverkar Luxalonprodukter. Läs mer på vår hemsida om möjligheterna med Luxalons tak .

Referenser

Inget är så inspirerande som att se hur andra har gjort! Kolla in vårt referensbibliotek .

Innehållet i denna ram är skapat av användare

Omdömen

Hämtar...