Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Borås Truckservice AB

Borås Truckservice AB

033 - 25 88 20
Sundshult Box 162 518 22 SANDARED

Om oss

Välkommen till Borås Truckservice!Vi har specialiserat oss på försäljning, uthyrning, leasing, reparation och service på truckar och maskiner.Vi köper och säljer begagnade truckar av alla fabrikat samt representerar Jungheinrich populära truckprogram.Även truckbatterier.

Om oss

Vi har specialiserat oss på försäljning, uthyrning, leasing, reparation och service på truckar och maskiner så som pallvagnar, staplare, motviktstruckar, skjutmaststruckar och hjullastare. Försäljning och uthyrning av nya och begagnade truckar, laddare, truckbatterier m.m.

Vi har servicebilar som är verksamma i Borås, Göteborg, Mark, Vårgårda, Alingsås och Ulricehamn.
Med en radie på ca 15 mil från Borås, kan vi med samarbetsparter erbjuda service och reparationer rikstäckande. Vi har en egen lastbil för snabba säkra transporter vid stillestånd samt leverans av salu- och hyrtruckar.

Varumärken och tillbehör

Tillbehör:
Lådvändare, kranarmar, integrerade gafflar, truckdäck, arbetskorgar, truckgafflar, förlängningsgafflar, gaffelspridning, lämaggregat, truckbatterier/laddare m.m.
Varumärken:
Jungheinrich, Batteriunionen, Chloride, Kentruck, Atlet, Bt, TCM, Cesab, Mitsubishi, Toyota, Komatsu, Nissan, Rocla, Linde, Stocka m. fl.

Begagnat

För begagnade truckar se lagerlistan på vår hemsida.

Utbildning

Arbetsgivaren har huvudansvaret för arbetsmiljön. I detta ansvar ligger att arbetsgivaren måste hålla sig underrättad om vilka risker som finns i verksamheten och "förvissa sig om att arbetstagarna har den utbildning som behövs" för att undgå riskerna i arbetet.
Vi erbjuder truckförarutbildning A B C, sax & plattformsutbildning.

Service och reparation

Vi utför service och underhåll på de flesta förekommande truckmärken på marknaden.
Våra servicetekniker har bred kunskap och kunnande bland de flesta truckmärken och kan utföra de flesta reparationer på plats hos kunden. Vi har även en modern verkstad för att utföra större jobb.
Kontakta oss för mer information om serviceavtal.

Innehållet i denna ram är skapat av användare

Omdömen

Hämtar...