Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Willmans Däck/Däckpartner

Willmans Däck/Däckpartner

Kardang. 5, 904 22 UMEÅ 090-13 85 85
Fax 090-70 15 44
Jour/Mobil 0730-34 02 87

Om oss

Vi har stor passion för däck, fälgar och fordon. Vi ingår i Däckpartner och hjälper dig med hjulinställningar, däckbyten och nya däck. Du kan även förvara dina däck på vårt däckhotell. Välkommen till oss!

Däckpartner

Däckpartner är en Nordisk fackkedja med totalt 247 verkstäder. Vi är för närvarande 122 verkstäder i Sverige, 59 i Norge och 66 i Finland. Det har lett till att vi i dag är en av Nordens största aktörer i branschen. Kedjan ägs till 100% av sina medlemmar vilket innebär att vi är fria att bl.a. välja leverantörer och marknadsstrategier. Det ger oss möjligheten att alltid rekommendera rätt däck till rätt typ av körning.

Däck och fälgar

DäckPartner har däck från de ledande tillverkarna. Som fri återförsäljare har vi ett brett sortiment där vi fäster vikt vid kvalitet, säkerhet, bekvämlighet och bra valuta för pengarna. Du hittar ett urval av våra bästsäljare på den här sidan. Kontakta oss gärna för råd och vägledning.

Däckhotell

Problem med tunga lyft och ont om förvaringsplats? Eller har du helt enkelt inte tid att skifta däck? Checka in dina däck på vårt däckhotell, vi skiftar däcken åt dig, tvättar, vårdar och förvarar till nästa säsong. Vi löser alla problem runt hjulskiftet och förvaringen.

Företagskund

Håll hjulen i rullning - bli företagskund!

Väljer du DäckPartner som samarbetspartner ser vi till att allt du behöver göra är att köra! Vi har 248 återförsäljare och 1 000 anställda som står redo att hjälpa dig.

Som oberoende aktör kan vi alltid rekommendera däcket som är bäst för dig, ditt fordon och användningsförhållanden.

Byt däck i tid

Däck är färskvara!

Alla däck (även reservdäck) som är mer än 10 år gamla bör bytas även om de ser ut att vara fina och mönsterdjupet är fortfarande över det minsta tillåtna. Detta för att däck räknas som en "färskvara" och ökad ålder försämrar kvaliteten.

Innehållet i denna ram är skapat av användare

Omdömen

Hämtar...