Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Låsmetropolen

Låsmetropolen

031 - 87 11 50
Datav. 21 A 436 32 ASKIM

Öppettider

Tisdag
08:00-16:00
Torsdag
08:00-16:00

På sociala nätverk

Om oss

Litet familjeföretag med lång erfarenhet ger dig som kund snabb service till ett förmånligt pris!

Butik

Vi säljer allt inom lås & säkerhet såsom: nyckeltillbehör, låshus, kassaskåp, brandsläckare, kodlås, elslutbleck, motorlås och mycket mycket mer.
Vi kan tillverka och gravera skyltar i vår nya gravyr maskin.

Hos Låsmetropolen kan du göra alla typer av nycklar, det vi inte har på lager kan vi få hem på 1-2 dagar.

Installation

Vi installerar och monterar i stort sett alla typer av säkerhetssystem, allt från lås och säkerhetsdörrar till galler och jalusier. Vi har dokumenterad utbildning, gedigen erfarenhet och stor servicekänsla.

Projektering

Anser du att säkerhet är viktigt? Vi är proffs på säkerhetslösningar och hjälper till att designa och implementera allt inom säkerhetslösningar

Serviceavtal

Genom att hålla dina säkerhetssystem i bra skick ökar också livslängden för dessa. Vi kan hålla säkerhetsnivån på topp genom att se till att säkerhetssystemen alltid fungerar optimalt hos er. Genom att teckna serviceavtal med oss kan du vara säker på att dina säkerhetssystem får den service och tillsyn som behövs.

Jour

Låsöppning - Låsreparationer - Reparation av inbrottsskada - Reparation av dörrautomatik - Reparation av garageportar - Snickeriarbeten - Bilöppningar - Kassaskåpsproblem - Rullgaller/jalusier - Specialarbeten av olika slag.
Dygnet runt året om!

Innehållet i denna ram är skapat av användare

Omdömen

Hämtar...