Se på karta
Museigatan 245150 Uddevalla

5 (4)

EkonomiConsult & Redovisning C.K AB är en redovisningsbyrå belägen i centrala Uddevalla.Jag arbetar digitalt och kan ta mig an uppdrag inom hela Sverige.Jag erbjuder tjänster inom redovisning, lön, bokslut, årsredovisning, deklaration och ekonomisk rådgivning. Välkommen att kontakta mig för vidare information.

Prästgatan 223535 Vellinge

Nå framgång i företaget med hjälp av en modern redovisningsbyrå. Vänd dig till oss när du vill ha en trygg partner med engagemang i ditt företag och som kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet. Vi finns tillhands när du behöver en resurs i ditt företag för din redovisning, bokslut och deklaration. Du kan även få hjälp med verktyg och strategier för att öka lönsamheten och det långsiktiga värdet på bolaget. #nl#

Skytteholmsvägen 7D17144 Solna

Du kanske vill göra en del av jobbet själv och få hjälp med årsbokslut och deklaration? Vi erbjuder service från enstaka deklarationsuppdrag till helhetslösningar där vi är din ekonomiavdelning och sköter all din ekonomihantering, från fakturering till betalningar.

Folke bernadottes väg 44525657 Ramlösa

Vi hjälper våra klienter att driva sina företag med en effektiv ekonomihantering. Vår kompetens och erfarenhet tillsammans med Er kännedom om Ert företag ger ett djupt och brett kunskapsområde och hjälper dig att komma framåt i ditt företagande. Välj mellan att lämna material till oss, arbeta via "tunnel", webbaserade bokföringsprogram eller att vi kommer ut till er och arbetar på plats.

Hakenäs 10144447 Stenungsund
Kungsgatan 5511122 Stockholm

4.67 (3)

Biblioteksgatan 1883134 Östersund